​VVS-døgnvagt så du kan få VVS-service døgnet rundt

Hos Stenløse VVS- & Gasservice tilbyder vi professionelt udført VVS-arbejde i Stenløse, Roskilde, Hillerød og omegn. Vi er der, når du har brug for os, hvorfor du også kan få fat i os midt om natten. Hvis uheldet er ude, og du har et akut opstået problem, kan du også ringe udenfor normal åbningstid, og så rykker vi hurtigt ud. Vi er her for at imødekomme vores kunders behov, og derfor er vi et pålideligt firma, der tilbyder VVS-døgnvagt til alle typer VVS-service. Vi udfører alt VVS-arbejde i høj kvalitet, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Det er din garanti for, at det bliver udført korrekt.

Vi har mange års erfaring med VVS-arbejde

Vi kan vores håndværk hos Stenløse VVS- & Gasservice. Vi har mange års erfaring i branchen, hvor vi har serviceret et væld af kunder. Skal du bruge VVS-døgnvagt er vi parate til at løfte din opgave. Vi udfører også almindelige VVS-tjek – det er en god idé at få udført, så du kommer uheldet i forkøbet og slipper for at skulle have os ud midt om natten.

Hvad koster VVS-arbejde?

Søger du en hurtig og pålidelig VVS-døgnvagt til en god pris, tilbyder vi særdeles konkurrencedygtige priser, der er til at betale. Du får masser af tryghed ved at have en døgnvagt til dine gaskedler, så du ikke skal bekymre dig, hvis noget går galt. Ring til os, så kommer vi med det samme. Derudover kan vi også udarbejde et tilbud på en fast serviceaftale om VVS-tjek, så dine kedler altid er i bedste stand.

​Kontakt vores VVS-døgnvagt, når du skal have akut VVS-service

Vil du i kontakt med vagten udenfor vores normale åbningstid, kan du ringe til os på telefon 47 10 89 49 eller mobil 40 37 19 93. Telefonen er altid åben 24/7 – 365 dage om året. 

Du kan også skrive til en e-mail til os på kontakt@laksted.dk eller johnnylaksted@gmail.com. Så fortæller vi gerne mere om dine muligheder og vores priser. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49