Telefon: 47 10 89 49​

E-mail: laksted@adr.dk​

Installation af solvarme i din bolig

Har du brug for en ekspert, der tilbyder installation af solvarme i Stenløse, Ballerup eller Frederikssund, er vi hos Stenløse VVS- & Gasservice erfarne fagfolk med mange års egenhændig erfaring med installation af solvarme i boliger. Overvejer du en løsning inden for solvarme, kan vi være behjælpelige med alt lige fra rådgivning til montering, service og vedligehold.

​Gennem tiden har vi gjort flere kunder tilfredse med løsninger inden for alternativ energi, og vi har derfor stor ekspertise i at tilpasse opgaven efter dine behov. Skal vi se på en løsning til dig?

Spar penge med installation af solvarme

​Der kan være flere fordele ved brug af solfangere. Resultatet er ikke bare et bedre miljø, men også lavere energiomkostninger. Vi sørger for, at solfangeren bliver tilpasset boligen ved nøje installation af solvarme, så den bedst mulige økonomi opnås på længere sigt. Hos Stenløse VVS- & Gasservice er vi medlem af Garantiordningen Tekniq, hvilket er din sikkerhed for, at det arbejde, vi udfører, er 100% i orden. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der leverer håndværk på et højt niveau samt en fortræffelig service.

Få et solvarmeanlæg og gør en god investering

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi har som regel flere forskellige forslag til, hvordan vi bedst dækker dine behov. Inden installation af solvarme tager vi naturligvis en grundig snak med dig om, hvilken opgave der ønskes udført. På den måde opnår vi en fælles forståelse for, hvad målet er, så du kan være sikker på et resultat, der lever fuldstændig op til dine forventninger.

Ring til os på telefon 47 10 89 49 eller 40 37 19 93 eller skriv en e-mail til laksted@adr.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine mange muligheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af Tekniq

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Facebook

​Adresse

Stenløse VVS & Gasservice ApS

Drosselvej 12

3660 Stenløse

​Kontakt

Telefon: 47 10 89 49

Mobil: 40 37 19 93

E-mail: laksted@adr.dk

CVR: 38570285

Stenløse VVS & Gasservice ApS
Drosselvej 12
3660 Stenløse
Tlf.: 47108949
CVR: 33206550
laksted@adr.dk