Smed med høj service klarer skærene for dig​

Stenløse VVS & Gasservice ApS hjælper dig med alle opgaver, der kræver en smed. Vi har en høj service, mange års erfaring, og vi overholder altid de aftaler, der er indgået med kunden på forhånd. Vi hjælper også med vejledning og rådgivning, hvis du har brug for det. Alle i Stenløse, Roskilde, Hillerød og omegn kan nyde godt af vores service.

Stor faglighed som smed

Stenløse VVS & Gasservice ApS laver alt inden for branchen, og vores smed har en stor faglighed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores mange års erfaring gør, at vi er godt rustet til at løse din opgave.​

Vores smed klarer alt i rustfrit og sort jern, ligesom vi laver opmålinger og tegninger, hvis det er en nødvendighed. Hos os er du i trygge hænder, og vi laver din opgave med stort engagement og enorm faglighed.

Kontakt os i dag

Har du en opgave, der kræver en smed, er vi klar til at hjælpe dig - både med opgaven og med gode råd. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud, hvis du skulle have brug for det, og vi vejleder og rådgiver kvit og frit. Har du spørgsmål eller ønsker hjælp, kan du kontakte os på telefon 47 10 89 49.​

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49