Telefon: 47 10 89 49​

E-mail: laksted@adr.dk​

Montering af pillefyr - spar halvdelen af varmeregningen

Er du interesseret i at bestille montering af pillefyr i din bolig i Stenløse, Ballerup eller Frederikssund, så du kan spare penge? Hos Stenløse VVS- & Gasservice er vi eksperter med mange års erfaring inden for montering af pillefyr.

​Et pillefyr med biobrændsel er et billigt og miljøvenligt alternativ til din opvarmning, hvor du kan spare mange penge på din varmeregning. ​Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50 procent på din varmeregning. Vi stiller vores erfaring til rådighed, så du kan træffe det rigtige energivalg


​Professionel montering af pillefyr

Overvejer du at skifte til pillefyr for at gøre noget godt for miljøet samt spare penge, kan vi med professionel montering af pillefyr hjælpe dig godt på vej. Vi tilbyder forskellige typer piller, og vi skal nok vejlede dig til at vælge den rigtige løsning til netop din bolig. Biobrændsel er grøn energi, hvorimod de fossile brændstoffer som olie, gas og kul er med til at øge drivhuseffekten. Hver kWh, der konverteres til bioenergi, vil bidrage til at reducere den. Derfor er et pillefyr et rigtigt godt alternativ til fossile brændstoffer. Biobrændselsanlæg findes til alle varmebehov, både til villaen, parcelhuset og virksomheden – og vi hjælper dig med monteringen af dit pillefyr, så det fungerer optimalt.


​Gør en god investering i alternative brændsler

Et pillefyr er en velafprøvet teknologi med en høj standard, når det gælder ydeevne, driftsikkerhed, økonomi, service og miljø. Vi tilbyder installation af pillefyr, service og vedligeholdelse af dit biobrændselsanlæg, så du aldrig skal bekymre dig om andet end at fylde piller på efter behov. Skal vi hjælpe dig med at finde den rette løsning?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om montering af pillefyr, samt hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 47 10 89 49 eller 40 37 19 93. Du kan også kontakte os på e-mail laksted@adr.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af Tekniq

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Facebook

​Adresse

Stenløse VVS & Gasservice ApS

Drosselvej 12

3660 Stenløse

​Kontakt

Telefon: 47 10 89 49

Mobil: 40 37 19 93

E-mail: laksted@adr.dk

CVR: 38570285

Stenløse VVS & Gasservice ApS
Drosselvej 12
3660 Stenløse
Tlf.: 47108949
CVR: 33206550
laksted@adr.dk