Telefon: 47 10 89 49​

E-mail: laksted@adr.dk​

Installation af gasfyr i høj kvalitet

Står du og mangler en erfaren fagspecialist til installation af gasfyr i din bolig i Stenløse, Ballerup eller Frederikssund, er vi hos Stenløse VVS- & Gasservice kompetente helt ud til fingerspidserne. Vi har i mange år beskæftiget os med både levering og montering af gaskedler samt service af gasfyr. Med installation af gasfyr kan du spare dig selv for en hel del penge. Her er tale om en skånsom, miljøvenlig og ikke mindst økonomisk form for energi, som vil reducere dit forbrug af energi, hvilket vil komme dig til gode rent økonomisk. Ønsker du at blive klogere på dine muligheder, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad vi kan tilbyde dig.

Grundig installation af gasfyr

Hos os kan du være sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde. Kvalitet og god service er altid forventeligt, da vi sætter en ære i at behandle vores kunder godt og levere et flot resultat. Overvejer du installation af gasfyr, hjælper vi dig med at finde den helt rette løsning, når du skal have fundet dig en gaskedel. Eftersom du som boligejer reducerer dit forbrug af energi ved at anvende naturgas, har du mulighed for at modtage et tilskud fra dit energiselskab til købet. Vi yder gerne rådgivning omkring ansøgningsprocessen, når du skal ansøge om tilskud til købet. Skal vi se på et gasfyr til din bolig?


​Få et godt tilbud på et gasfyr i bedste kvalitet

Hos Stenløse VVS- & Gasservice tilbyder vi gerne professionel rådgivning i forbindelse med installation af gasfyr, så du kan være stensikker på at få den helt rigtige løsning. Vi har flere typer gasfyr, hvorfor vi nok skal vejlede dig om deres unikke egenskaber.

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at komme til at spare penge med naturgas, er du meget velkommen til at ringe os op til en uforpligtende snak om mulighederne på telefon 47 10 89 49 eller 40 37 19 93. Du kan også kontakte os på e-mail laksted@adr.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af Tekniq

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Facebook

​Adresse

Stenløse VVS & Gasservice ApS

Drosselvej 12

3660 Stenløse

​Kontakt

Telefon: 47 10 89 49

Mobil: 40 37 19 93

E-mail: laksted@adr.dk

CVR: 38570285

Stenløse VVS & Gasservice ApS
Drosselvej 12
3660 Stenløse
Tlf.: 47108949
CVR: 33206550
laksted@adr.dk