Håndvaske der forener æstetik og funktion​

Stenløse VVS & Gasservice ApS tilbyder gennemtænkte professionelle monteringer, der forener æstetik og funktion. Vi kører ud og installerer håndvaske for kunder i Stenløse, Roskilde, Hillerød og de omkringliggende egne.

Vi tilbyder vejledning i valg af produkter, så du får en gennemtænkt løsning, der øger funktionaliteten og kræver minimum af vedligeholdelse.

Vi har et stort kendskab til badeværelsemøbler til små og store badeværelser.​

Holdbare løsninger

Vi kender produkternes produktegenskaber, eksempelvis holdbarhed og farveægthed, så du får en løsning, du er glad for mange år ud i fremtiden.

Kontakt Stenløse VVS og Gasservice ApS for at høre mere om, hvordan vi hjælper dig med at få et flottere badeværelse.​

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49