Telefon: 47 10 89 49​

E-mail: laksted@adr.dk​

Installation af gulvvarme for private og erhverv

​Hos Stenløse VVS- & Gasservice tilbyder vi grundig installation af gulvvarme for private og erhverv i Stenløse, Ballerup og Frederikssund. Skal du have udført arbejde inden for vand, varme eller sanitet, står vi gerne for opgaven i både nye og ældre bygninger, hvor du ønsker at få gulvvarme. ​Vi er en autoriseret VVS-installatør og løser små såvel som store opgaver inden for blandt andet:

  • Varme- og vandinstallationer
  • Sanitetsarbejde
  • Gulvvarme
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Solvarme
  • Biobrændsel

Vi har stor ekspertise inden for reparation af alt, der vedrører VVS, herunder rør, vandhaner, toiletter og radiatorer samt installation af gulvvarme.

Professionel installation af gulvvarme for et optimalt resultat​

Hos Stenløse VVS- & Gasservice ApS finder du flere års erfaring, og derfor kan du være sikker på et holdbart håndværk – uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vi udfører professionel installation af gulvvarme, hvilket giver en jævn og komfortabel varme i alle typer boliger og virksomheder. Alt udføres i høj kvalitet, og vi går ikke bare op i funktionaliteten, men også i at få håndværket til at fremstå pænt. Ærligt håndværk er en del af vores arbejdsgang, og derfor bestræber vi os altid på at overholde alle aftalte leveringstider, priser og betingelser.


​Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Overvejer du at få lagt gulvvarme, påtager vi os gerne opgaven. Hos os får du kvalitetshåndværk til gode priser, og vi står 100% inde for det udførte arbejde. Bestil installation af gulvvarme hos os, og oplev hvad gulvvarme kan gøre for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud samt høre mere om priser og meget andet. Ring til os på telefon 40 37 19 93 eller 47 10 89 49, eller skriv en e-mail til laksted@adr.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af Tekniq

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Facebook

​Adresse

Stenløse VVS & Gasservice ApS

Drosselvej 12

3660 Stenløse

​Kontakt

Telefon: 47 10 89 49

Mobil: 40 37 19 93

E-mail: laksted@adr.dk

CVR: 38570285

Stenløse VVS & Gasservice ApS
Drosselvej 12
3660 Stenløse
Tlf.: 47108949
CVR: 33206550
laksted@adr.dk