Drosselvej 12, 3660 Stenløse ​Vis på kort

Ring for VVS-arbejde: 47 10 89 49​

E-mail: laksted@adr.dk

Naturgas service​

Har du på nuværende tidspunkt et gammelt oliefyr af ældre dato, kan det være en rigtig god idé at overveje muligheden for at udskifte dit gamle fyr eksempelvis med et nyt kondenserende naturgasfyr.

Ved at skifte over til naturgas kan du forvente et reduceret forbrug af energi og dermed også en stor årlig besparelse. Herudover vil der desuden også forelægge mulighed for, at du kan få et tilskud fra dit energiselskab i forbindelse med, at du skifter fra dit gamle oliefyr over til et nyt. Stenløse VVS arbejder både med levering, montering og servicering af naturgasfyr, og vi har står erfaring i naturgas service, hvilket sikre, at du får et godt og solidt stykke arbejde udført.​​

Løbende eftersyn og reparation

Naturgas service med løbende eftersyn samt reparation af naturgasfyr har vi mange års erfaring med, og vi hjælper dig naturligvis gerne, hvis du har behov for en reparation, eller du ønsker et eftersyn af dit naturgasfyr. Som autoriserede VVS-installatører har vi mange års erfaring i naturgas service, og vi har hjulpet mange folk med den løbende servicering af gaskedel.

​Få tilbud på naturgasservice

Såfremt du godt kunne tænke dig at modtage et tilbud på naturgas service, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail laksted@adr.dkfor at få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os på telefon ​47 10 89 49​ eller 40 37 19 93. Vi ser frem til at hjælpe dig med naturgas service i Stenløse, Roskilde, Hillerød og omegn.

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: ​47 10 89 49

E-mail: laksted@adr.dk