Telefon: 47 10 89 49​

E-mail: laksted@adr.dk​

Ejendomsservice med mange års erfaring

Søger du en kompetent virksomhed til ejendomsservice i Stenløse, Ballerup eller Frederikssund, er vi hos Stenløse VVS- & Gasservice eksperter med mange års erfaring. Vi tilbyder forskellige opgaver inden for ejendomsservice, hvor renovering og vedligeholdelse af forskellige områder er nogle af vores store forcer. Vi er en virksomhed med brede, faglige kompetencer, hvorfor vi kan bruges til mange ting. Vi tilbyder også opgaver som:

  • ​Tømrerarbejde
  • ​Snedkerarbejde
  • ​Kloakarbejde
  • ​Murerarbejde
  • og meget andet.

Hvad enten det drejer sig om tagsten, der er blæst ned, en væg, der skal repareres, eller et loft, der trænger til en kærlig hånd, kan Stenløse VVS- & Gasservice varetage opgaven.

Effektiv og grundig ejendomsservice med fokus på kvalitet​

​Når det kommer til ejendomsservice, ved vi, hvad der skal til for at varetage opgaven. Vi har kort sagt stor ekspertise i alle former for mindre renoveringer og vedligeholdelse efter skader og slid – og vi sætter en ære i at udføre alt effektivt og grundigt med fokus på den gode kvalitet. Når du er kunde hos os, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst i forhold til ejendomsservice. Vi er kompetente fagfolk, der kan vores kram, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​Vi tilbyder også entrepriser

Har du brug for ét firma til at varetage en hel entreprise, hvor du kun har én kontaktperson, udfører vi også hovedentrepriseopgaver, hvor vi har dygtige og erfarne underleverandører, vi samarbejder med – herunder tømrere, elektrikere og murere. Vi indgår også gerne selv som underleverandør i andres entrepriseopgaver.

Skal vi hjælpe dig med ejendomsservice i høj kvalitet, er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring til os på telefon 47 10 89 49 eller 40 37 19 93 eller skriv til laksted@adr.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af Tekniq

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Facebook

​Adresse

Stenløse VVS & Gasservice ApS

Drosselvej 12

3660 Stenløse

​Kontakt

Telefon: 47 10 89 49

Mobil: 40 37 19 93

E-mail: laksted@adr.dk

CVR: 38570285

Stenløse VVS & Gasservice ApS
Drosselvej 12
3660 Stenløse
Tlf.: 47108949
CVR: 33206550
laksted@adr.dk