Service af oliefyr med fokus på kvalitet

Har du brug for service af oliefyr i Stenløse, Roskilde eller Hillerød, er vi eksperter med mange års erfaring inden for såvel salg, service og montering. Bestil oliefyrsservice eller en serviceaftale hos Stenløse VVS- & Gasservice ApS, så du undgår at bekymre dig om, om varmen svigter, når frosten bider. Vi er kompetente fagfolk, der kan vores håndværk, hvorfor dit oliefyr er i sikre hænder hos os. Har du et ældre fyr, der trænger til at blive set efter i sømmene, kan det være en god idé at få gjort det. Det kan spare dig for mange penge på sigt at have et oliefyr, der fungerer perfekt.​

Optimal service af oliefyr af erfarne fagspecialister

Få foretaget dit årlige service af oliefyr hos os, så du overholder de lovmæssige krav, skåner miljøet og udnytter de dyre dråber bedst muligt. Vidste du, at et korrekt monteret fyr bruger op til 15% mere olie, når det ikke er justeret rigtigt? Lad os derfor hjælpe dig med at sikre, at det fungerer optimalt, så du ikke spilder penge hver eneste dag.

Vores fagspecialister ved, hvad de skal se efter, og de kan typisk udføre reparationer og lignende på stedet. Vi tilbyder også professionel og kompetent vejledning og rådgivning om, hvordan og hvorledes du vedligeholder det bedst muligt.

Få et godt tilbud på en serviceaftale

Har du brug for en fast serviceaftale til periodiske serviceeftersyn, så du ikke selv skal bekymre dig om, om dit oliefyr fungerer upåklageligt? Eller har du blot brug for en enkel service af oliefyr? Det er helt op til dig. Vi hjælper dig, når du har brug for vores ekspertise.

Kontakt os for at bestille et serviceeftersyn eller for at høre mere om vores skræddersyede serviceaftaler. Vi er altid klar med vejledning og et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 47 10 89 49 eller 40 37 19 93, eller skriv en e-mail til kontakt@laksted.dk eller johnnylaksted@gmail.com.​

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49