Hvem er Stenløse VVS & Gulvservice​?

Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde.​

Flere områder

Derudover udfører vi ejendomsservice med renovering og vedligeholdelse inden for tømrer-, snedker- og murerarbejde samt kloakservice.

Folkene bag Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage. Stenløse VVS & Gasservice ApS drives i dag af Johnny Laksted.

Johnny Laksted overtog virksomheden fra sin egen far i 1988.

Flere generationer betyder flere års erfaring, og derfor kan du være sikker på kvalitet til fornuftige priser, uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Vi vægter helheden

Vi går både op i solidt håndværk og det pæne udseende af arbejdet, og det er din garanti for et unikt resultat, der giver en optimal helhed.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er altid klar med vejledning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.​​

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49