Montering af pillefyr - spar halvdelen af varmeregningen​

Er du interesseret i at bestille montering af pillefyr i din bolig i Stenløse, Roskilde, Hillerød eller omegnen, så du kan spare penge? Hos Stenløse VVS- & Gasservice er vi eksperter med mange års erfaring inden for montering af pillefyr.

​Et pillefyr med biobrændsel er et billigt og miljøvenligt alternativ til din opvarmning, hvor du kan spare mange penge på din varmeregning. ​Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50 procent på din varmeregning. Vi stiller vores erfaring til rådighed, så du kan træffe det rigtige energivalg


Professionel montering af pillefyr

Overvejer du at skifte til pillefyr for at gøre noget godt for miljøet samt spare penge, kan vi med professionel montering af pillefyr hjælpe dig godt på vej. Vi tilbyder forskellige typer piller, og vi skal nok vejlede dig til at vælge den rigtige løsning til netop din bolig. Biobrændsel er grøn energi, hvorimod de fossile brændstoffer som olie, gas og kul er med til at øge drivhuseffekten.​

Hver kWh, der konverteres til bioenergi, vil bidrage til at reducere den. Derfor er et pillefyr et rigtigt godt alternativ til fossile brændstoffer. Biobrændselsanlæg findes til alle varmebehov, både til villaen, parcelhuset og virksomheden – og vi hjælper dig med monteringen af dit pillefyr, så det fungerer optimalt.

Gør en god investering i alternative brændsler

Et pillefyr er en velafprøvet teknologi med en høj standard, når det gælder ydeevne, driftsikkerhed, økonomi, service og miljø. Vi tilbyder installation af pillefyr, service og vedligeholdelse af dit biobrændselsanlæg, så du aldrig skal bekymre dig om andet end at fylde piller på efter behov. Skal vi hjælpe dig med at finde den rette løsning?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om montering af pillefyr, samt hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 47 10 89 49 eller 40 37 19 93. Du kan også kontakte os på e-mail kontakt@laksted.dk eller johnnylaksted@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.​​​

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49