Installation af solvarme i din bolig​

Har du brug for en ekspert, der tilbyder installation af solvarme i Stenløse, Roskilde eller Hillerød, er vi hos Stenløse VVS- & Gasservice erfarne fagfolk med mange års egenhændig erfaring med installation af solvarme i boliger. Overvejer du en løsning inden for solvarme, kan vi være behjælpelige med alt lige fra rådgivning til montering, service og vedligehold.

​Gennem tiden har vi gjort flere kunder tilfredse med løsninger inden for alternativ energi, og vi har derfor stor ekspertise i at tilpasse opgaven efter dine behov. Skal vi se på en løsning til dig?

Spar penge med installation af solvarme

​Der kan være flere fordele ved brug af solfangere. Resultatet er ikke bare et bedre miljø, men også lavere energiomkostninger. Vi sørger for, at solfangeren bliver tilpasset boligen ved nøje installation af solvarme, så den bedst mulige økonomi opnås på længere sigt.​

Hos Stenløse VVS- & Gasservice er vi medlem af Garantiordningen TEKNIQ, hvilket er din sikkerhed for, at det arbejde, vi udfører, er 100% i orden. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der leverer håndværk på et højt niveau samt en fortræffelig service.

Få et solvarmeanlæg og gør en god investering

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi har som regel flere forskellige forslag til, hvordan vi bedst dækker dine behov.

Inden installation af solvarme tager vi naturligvis en grundig snak med dig om, hvilken opgave der ønskes udført. På den måde opnår vi en fælles forståelse for, hvad målet er, så du kan være sikker på et resultat, der lever fuldstændig op til dine forventninger.

Ring til os på telefon 47 10 89 49 eller 40 37 19 93 eller skriv en e-mail til kontakt@laksted.dk eller johnnylaksted@gmail.com, så tager vi en uforpligtende snak om dine mange muligheder.​

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49