Installation af gulvvarme for private og erhverv​

Hos Stenløse VVS- & Gasservice tilbyder vi grundig installation af gulvvarme for private og erhverv i Stenløse, Hillerød og Roskilde. Skal du have udført arbejde inden for vand, varme eller sanitet, står vi gerne for opgaven i både nye og ældre bygninger, hvor du ønsker at få gulvvarme. ​Vi rykker ud til kunder i Stenløse, Roskilde, Hillerød og omegn.

Vi er en autoriseret VVS-installatør og løser små såvel som store opgaver inden for blandt andet:

Varme- og vandinstallationer

  • Sanitetsarbejde
  • Gulvvarme
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Solvarme
  • Biobrændsel

Vi har stor ekspertise inden for reparation af alt, der vedrører VVS, herunder rør, vandhaner, toiletter og radiatorer samt installation af gulvvarme.

Professionel installation af gulvvarme for et optimalt resultat​

Hos Stenløse VVS- & Gasservice ApS finder du flere års erfaring, og derfor kan du være sikker på et holdbart håndværk – uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vi udfører professionel installation af gulvvarme, hvilket giver en jævn og komfortabel varme i alle typer boliger og virksomheder.​

Alt udføres i høj kvalitet, og vi går ikke bare op i funktionaliteten, men også i at få håndværket til at fremstå pænt. Ærligt håndværk er en del af vores arbejdsgang, og derfor bestræber vi os altid på at overholde alle aftalte leveringstider, priser og betingelser.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Overvejer du at få lagt gulvvarme, påtager vi os gerne opgaven. Hos os får du kvalitetshåndværk til gode priser, og vi står 100% inde for det udførte arbejde. Bestil installation af gulvvarme hos os, og oplev hvad gulvvarme kan gøre for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud samt høre mere om priser og meget andet. Ring til os på telefon 40 37 19 93 eller 47 10 89 49, eller skriv en e-mail til kontakt@laksted.dk eller johnnylaksted@gmail.com.​​​

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49