​Professionel installation af gasfyr

Står du og mangler en erfaren fagspecialist til installation af gasfyr i din bolig i Stenløse, Roskilde, Hillerød og omegn, er vi hos Stenløse VVS- & Gasservice kompetente helt ud til fingerspidserne. Vi har i mange år beskæftiget os med både levering, montering og installation af gasfyr. Med installation af gasfyr kan du spare dig selv for en hel del penge. 

Her er tale om en skånsom, miljøvenlig og ikke mindst økonomisk form for energi, som vil reducere dit forbrug af energi, hvilket vil komme dig til gode rent økonomisk. Ønsker du at blive klogere på dine muligheder, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor gasfyr-installation.

Gasfyr-installation af erfaren fagmand

Hos os kan du være sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde. Kvalitet og god service er altid forventeligt, da vi sætter en ære i at behandle vores kunder godt og levere et flot resultat – og en god pris. Overvejer du montering af gasfyr, hjælper vi dig med at finde den helt rette løsning, når du skal have fundet dig en gaskedel.

Eftersom du som boligejer reducerer dit forbrug af energi ved at anvende naturgas, har du mulighed for at modtage et tilskud fra dit energiselskab til købet. Vi yder gerne rådgivning omkring ansøgningsprocessen, når du skal ansøge om tilskud til købet. Skal vi se på et gasfyr til din bolig? Vores kompetente fagfolk sikrer dig en sikker gasfyr-installation.​

​Installation af gasfyr i bedste kvalitet

Hos Stenløse VVS- & Gasservice tilbyder vi gerne professionel rådgivning i forbindelse med installation af gasfyr, så du kan være stensikker på at få den helt rigtige løsning. Vi har flere typer gasfyr, hvorfor vi nok skal vejlede dig om deres unikke egenskaber og fordele. Det handler om at finde det bedste gasfyr til din bolig – og så giver vi naturligvis altid et godt tilbud.

Kontakt os og få hjælp til gasfyr-installation

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at spare penge med naturgas, er du meget velkommen til at ringe os op til en uforpligtende snak på telefon 47 10 89 49 eller mobil 40 37 19 93. Du kan også kontakte os på e-mail kontakt@laksted.dk eller johnnylaksted@gmail.com., så snart du har brug for hjælp til gasfyr-installation.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49