Gasfyrservice

Har du på nuværende tidspunkt et gammelt oliefyr af ældre dato, kan det være en rigtig god idé at overveje muligheden for at udskifte dit gamle fyr eksempelvis med et nyt kondenserende naturgasfyr. Vi står til rådighed med vores gasfyrservice hos vores kunder i bl.a. Stenløse, Roskilde, Hillerød og omegn.

Ved at skifte over til naturgas kan du forvente et reduceret forbrug af energi og dermed også en stor årlig besparelse. Herudover vil der desuden også forelægge mulighed for, at du kan få et tilskud fra dit energiselskab i forbindelse med, at du skifter fra dit gamle oliefyr over til et nyt. Stenløse VVS tilbyder både levering, montering og service af gasfyr, vi har stor erfaring i gasfyrservice, hvilket sikre, at du får et godt og solidt stykke arbejde udført.

Løbende eftersyn og reparation

Hos Stenløse VVS tilbyder vi gasfyr service, med løbende eftersyn, samt reparation af naturgasfyr. Vi har mange års erfaring med gasfyrservice. Vi står til rådighed og hjælper gerne, hvis behovet for reparation, ønsket om et eftersyn af naturgasfyr opstår. Som autoriserede VVS-installatører har vi mange års erfaring i gasfyr service, vi har hjulpet mange med den løbende service af gasfyr.

Få tilbud på Gasfyr service

Såfremt du ønsker en pris på vores gasfyr service, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@laksted.dk eller johnnylaksted@gmail.com, eller på telefon: 47 10 89 49 eller 47 10 89 49 for at få et uforpligtende tilbud på vores priser. Vi ser frem til at hjælpe dig med vores gasfyr service i Stenløse, Roskilde, Hillerød og omegn.

​Professionel rådgivning af erfaren VVS-installatør

Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal udføres VVS-arbejde, eller skal du bruge grundig gasservice midt om natten til dit anlæg? Vi er der for dig, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gasservice priser, samt hvad vi ellers kan tilbyde som VVS-installatør.

Stenløse VVS & Gasservice ApS er medlem af TEKNIQ og er indbefattet af ​garantiordningen.

Stenløse VVS & Gasservice ApS

​Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Stenløse VVS & Gasservice ApS. Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for VVS- og gasservice og rustfrit stålarbejde. Virksomheden er etableret i 1960 og går flere generationer tilbage.

Kontaktoplysninger

Drosselvej 12, 3660 Stenløse

Telefon: 

47 10 89 49